Leverans, pris och garanti

Bråka Smartare är ett värdegrundmaterial med lektioner i samarbete och konflikthantering. Materialet är uppdelat i tre versioner: låg-, mellan- och högstadiet. De kan köpas separat eller ihop. Vissa teman återkommer i alla stadier, men med olika övningar. Vissa teman är specifika för vissa stadier

Detta ingår:

 • Bråka Smartare-bok med talmanus för lektionerna och övningarna. Finns som pappersbok eller digitalt nedladdningsbar
 • Bildspel med pedagogiska bilder
 • Kort med Konflikthanteringsstilarna
 • Medlingscentrums känslokort - för lågstadiet
Pappersversion
2495 kr
  Beställ här

  Ni får en tryckt uppsättning av Bråka Smartare, inklusive känslokort och bildspel på USB skickade till er skola. Frakt tillkommer.

  Digital licens, ett av stadierna
  3995 kr
   Beställ här

   Paketet innehåller Bråka Smartare i ett utskriftsvänligt format med obegränsad utskriftslicens till er skola. Välj mellan F-3, 4-6 eller 7-9.

   Digital licens, hela materialet: F-9
   9995 kr
    Beställ här

    Paketet innehåller hela Bråka Smartare i ett utskriftsvänligt format. Ni får tillgång till en obegränsad utskriftslicens till er skola. Materialet täcker F-9 och är uppdelat stadievis.

    Är det svårt att skapa utrymme i budgeten? Vi förstår det! Skolans budget är tyvärr oerhört pressad idag och det är tufft för rektorn att få det att gå ihop i slutet av året.

    Samtidigt behöver ni väga utgift mot nytta.

    Redan efter första lektionen är processen igång. Ni sätter igång en positiv spiral där eleverna blir mer medvetna och ansvarstagande. Det påverkar skolan och elevernas resultat än mer när eleverna stiger i åldrarna.

    Hur mycket är en skolmiljö med färre kränkningar och konflikter värd?

    Som jämförelse: hur mycket tror du tiden kostar, som pedagoger och skolledning sitter i samtal med elever och föräldrar på grund av konflikter och kränkningar?

    30 DAGAR PENGARNA TILLBAKA-GARANTI

    Är ni inte nöjda med materialet? Ni har full returrätt inom 30 dagar. Bara meddela oss och återsänd eventuell papperskopia så får ni pengarna tillbaka!

    Garanti

    Vi vill att ni ska vara fullständigt trygga med ert köp. Därför lämnar vi en 100 % pengarna tillbaka-garanti. Är ni inte nöjda med materialet och dess resultat? Maila oss inom 30 dagar på info@medlingscentrum.se så får ni pengarna tillbaka. Är ni inte är nöjda är vi inte nöjda!

    Vad innebär det att köpa en licens för Bråka Smartare?

    När ni köper en licens får ni obegränsad kopieringsrätt inom er skola.

    • Skriv ut obegränsat antal kopior
    • Skriv ut bilderna i olika format
    • Enkel och smidig leverans

    När ni köper vårt digitala material för nedladdning får ni skriva ut och kopiera materialet för användning i den skola som köpt licensen. Materialet är skyddat av upphovsrätt och får inte lämnas vidare till andra skolor, företag eller organisationer vare sig i elektroniskt format eller i pappersformat.